Privacy.

Privacyverklaring.

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Topwebshop acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Topwebshop is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • Uw nickname
  • Uw (profiel-) foto
  • Geboortedatum
  • IP-adres

Registreren

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Toegang portaal

Met ons portaal kunt u toegang krijgen tot een beheeromgeving waar u zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.

Over communicatie per brief

Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zal u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt.

Locatiegegevens

Als dat nodig is voor de dienst, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf uw toestemming gevraagd. Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Wij hebben hier geen invloed op. Wij raden u aan de relevante privacyverklaringen te lezen van de desbetreffende aanbieder.

Publicatie

Bij gebruik van onze webwinkel worden de volgende gegevens gepubliceerd zodat ze op internet zichtbaar zijn voor iedereen: door u zelf opgegeven informatie U kiest zelf welke informatie u publiceert. Het is mogelijk dat u hiermee te achterhalen bent. Op verzoek anonimiseren wij informatie die gepubliceerd is.

Advertenties

Onze webwinkel vertoont advertenties.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst.

Cookies

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Uw verder gebruik van onze webwinkel vatten wij op als toestemming voor dit gebruik van cookies.

Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken. Wijzigingen in deze privacyverklaring Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

  • Topwebshop
  • Pampuslaan 15
  • 1382JM Weesp
  • klantenservice@topwebshop.nl
  • 0294 71 20 84

Algemene voorwaarden.

Wanneer u bestelt bij topwebshop.nl dan dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Reviews

Klantbeoordelingen via Kiyoh.

9
17-02-2020

Paula

Telefonisch goed geholpen

Prima web site, handig met demostratie film. Ook telefonisch goed bereikbaar.

Ijsselstein
10
15-02-2020

Peter Tijnagel

Leuk hè, het kan ook gewoon in een keer goed.

Ik wist het al wel, en daarom ook nu weer gewoon vertrouwd op vakmanschap en eerlijkheid. Geen poespas, maar gewoon 'doe wat je zegt, en zeg wat je doet'. Kan het nooit misgaan. Top weer, jongens!!

Weesp
10
02-02-2020

Rietje

Kwaliteit, vakkundig, correct

Wij wonen in een appartement in een rijksmonument, prachtig, maar met veel tocht en geluidsoverlast. Na twee jaar gezocht te hebben naar een bedrijf dat voorzetramen aan de binnenkant kon monteren, zonder allerlei aanpassingen, breekwerk en torenhoge kosten, kwamen we, via internet, terecht bij Topvoorzetramen. We kregen een duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Aanvankelijke waren we bang dat de voorzetramen teveel zouden opvallen, maar dat is absoluut niet het geval. De ramen zijn snel en vakkundig geplaatst door twee heel aardige monteurs, die alles keurig hebben opgeruimd. Geen zuchtje tocht meer te voelen en het geluid van buiten is beduidend minder geworden. Wij zijn er erg blij mee!

Den haag
10
28-01-2020

Barbara

Aanrader

Goed contact, denkt mee, mooie producten.

Voorhout
10
28-01-2020

Mark

Topvoorzetramen.nl: dienstverlening zoals het hoort!

Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Mannen met verstand van zaken en mooie producten. Heldere communicatie en de gemaakte afspraken werden nagekomen. De schuiframen werden vakkundig ingemeten en enkele weken later keurig geïnstalleerd. Alles werd schoon achtergelaten. Ik kan topvoorzetramen.nl van harte aanbevelen.

Grave
7
16-01-2020

Hans

Alles goed geregeld

Alles tijd geleverd alles compleet niets op aan temerken en compleet

Midden beemster
10
16-01-2020

carel

Alleen maar positief

In mijn nieuwe huis met beschermd aangezicht mocht ik helaas niets aan de stalen kozijnen aan mijn voorkant doen, na email contact een offerte gekregen voor schuif "achterzet "ramen. Nico is langs geweest in Groningen om de boel uit te leggen en alles op te meten. Onlangs zijn de ramen geplaatst en het is een wereld van verschil met de passerende auto's, ik zie de auto's langs scheuren maar kan ze niet meer horen!. Ook is het een stuk warmer in de voor kamer. Ik was bang dat mijn VVE er over zou klagen, maar je kunt er niets van zien.

Groningen
10
15-01-2020

Renée Muis

Zeer professioneel bedrijf

Snelle offerte, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Nette en zeer klantvriendelijke medewerkers. Het ziet er top uit, bedankt Nico en René!

Amsterdam
8
13-01-2020

Peter

Snel geleverd

Levering volgens verwachting

Apeldoorn
10
11-01-2020

wim christiani

zeer snel en vriendelijk.

snel de telefoon opgepakt, vriendelijke uitleg,zeer snelle levering voor ons is dit TOP. bedankt en tot de volgende keer groetjes william.

Huissen.