Privacy.

Privacyverklaring.

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Topwebshop acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Topwebshop is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • Uw nickname
  • Uw (profiel-) foto
  • Geboortedatum
  • IP-adres

Registreren

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Toegang portaal

Met ons portaal kunt u toegang krijgen tot een beheeromgeving waar u zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.

Over communicatie per brief

Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zal u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt.

Locatiegegevens

Als dat nodig is voor de dienst, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf uw toestemming gevraagd. Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Wij hebben hier geen invloed op. Wij raden u aan de relevante privacyverklaringen te lezen van de desbetreffende aanbieder.

Publicatie

Bij gebruik van onze webwinkel worden de volgende gegevens gepubliceerd zodat ze op internet zichtbaar zijn voor iedereen: door u zelf opgegeven informatie U kiest zelf welke informatie u publiceert. Het is mogelijk dat u hiermee te achterhalen bent. Op verzoek anonimiseren wij informatie die gepubliceerd is.

Advertenties

Onze webwinkel vertoont advertenties.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst.

Cookies

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Uw verder gebruik van onze webwinkel vatten wij op als toestemming voor dit gebruik van cookies.

Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken. Wijzigingen in deze privacyverklaring Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

  • Topwebshop
  • Pampuslaan 15
  • 1382JM Weesp
  • klantenservice@topwebshop.nl
  • 0294 71 20 84

Algemene voorwaarden.

Wanneer u bestelt bij topwebshop.nl dan dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Klantbeoordelingen

De tien nieuwste reviews.

Rhenen

19-10-2020

peter

Goede service en snelle levering

snelle levering en ramen zien er perfect uit. Ik zou de volgende bestelling weer hier doen.

10

Bilthoven

15-10-2020

Johannes

Uitstekende communicatie en nakomen van afspraken

Er wordt uitstekend gecommuniceerd, wat ik als klant kan/mag verwachten en alle beloftes/afspraken worden stipt nagekomen.

9

Apeldoorn

04-10-2020

Bastiaan

Persoonlijke, mooie ramen, snel geleverd

Werd tot tweemaal proactief gebeld om te overleggen over de juiste opties om fouten te voorkomen. Ramen werden week eerder dan gepland geleverd, ook weer netjes over gebeld door transporteur. Ramen zien er bijzonder netjes uit. Model 12 met ronde toog was eigenlijk te smal, maar zag er desondanks prima uit. Enige verbeterpuntje is dat witte ramen met witte rubber afdichting leverbaar zouden moeten zijn, want het zwart blijft zichtbaar.

9

Raalte

01-10-2020

Roland

Blijft bij Dhl in soteercentrum hangen.

Theoretisch was het pakket bestemd om op dinsdag 22 september bezorgd te worden. Bestelling op de 20ste geplaatst. Helaas staat het pakket al 3 dagen op het sorteercentrum. Mijn ervaring is dan ook dubbel. Ja, tobwebshop heeft mooie producten en prijzen. De afhandeling door de bezorgers is daar in tegen laks te noemen. Hier kan de webshop dus nog extra punten scoren als hier betere afspraken worden gemaakt. Over de producten en de webshop kan ik dus nog geen oordeel geven. Misschien een wordt vervolgt?? Molenaar.

3

Epe

28-09-2020

Frans

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Bestelling zal vandaag geleverd worden . Niks ontvangen ?

3

Batenburg

27-09-2020

Hans

Snel, vakkundig en goed.

Doet zijn naam eer aan!

10

Enschede

25-09-2020

Rik

Topservice!

Speciale klemmetjes voor raamhorren besteld. Deskundigen advies en vriendelijk geholpen. Pakket ook netjes op afgesproken tijdstip geleverd.

10

Rotterdam

25-09-2020

Sunita

Helaas nog niks ontvangen

Had gevraagd om levering voor het weekend en daar geen antwoord op gehad. Pakje is al een paar dagen onderweg maar nog steeds niet aangekomen. Dat is jammer want heb had dit weekend vrijgehouden voor de trap renovatie

6

Veldegem belgië

11-09-2020

Hans

Heel interessant rolluik

Ik ben zeer tevreden van Jeroen van topwebshop, een vriendelijke kerel die steeds vlot bereikbaar is. Het rolluik met solar panel kun je vlot zelf plaatsen, bij mij was het plaatsing in de dag van het raam en dat verliep probleemloos. Na het installeren merkte ik pas een groot minpunt op aan het rolluik, ik heb een rolluik van juist geen 3m en de onderste afdekplaat hangt meer dan 2 CM door in de midden. Blijkbaar hebben ze daar geen oplossing voor maar ik vond dat dit toch gemeld mocht worden bij de bestelling. Ik heb bij winsol vernomen dat dit daar niet zo is. Als men mij daarvoor had gewaarschuwd ging ik een rolluik in 2 delen nemen. Ondanks dit wil ik hen toch aanraden maar dan voor kleinere rolluiken. Mijn rolluik werkt anders perfect.

8

Zuidbroek

08-09-2020

G.

Zeer, zeer snelle levering

Website is overzichtelijk en daardoor gemakkelijk om in te vullen. Prettig om telefonisch contact op te nemen ingeval je toch niet helemaal zeker bent. Levering snel

10